ΜΥΚΟΝΟΣ
 
Παραλίες
1
Είτε αναζητάτε μια απομονωμένη θαλασσινή όαση με κρυστάλλινα νερά, για να απολαύσετε το κολύμπι σας ιδιωτικά, είτε μια καλά οργανωμένη παραλία με beach bar, κέντρα θαλάσσιων σπορ και παραθαλάσσια εστιατόρια, η Μύκονος σας προσφέρει τις καλύτερες παραλίες για κάθε προτίμηση!


Πλατύς Γιαλός
Ο Πλατύς Γιαλός—το σπίτι του Petinos Beach Hotel—είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Μυκόνου, που προσφέρει μια μεγάλη χρυσαφένια αμμουδιά και σμαραγδένια νερά. Είναι μια ειδυλλιακή παραλία γεμάτη με εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, μια παραλία ιδανική για όλους: οικογένειες, ζευγάρια, φίλους και φυσικά, λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, οι οποίοι συρρέουν στην παραλία λόγω των υψηλής ποιότητας σύγχρονων εγκαταστάσεων για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Και αν θέλετε να επισκεφθείτε άλλες διάσημες παραλίες της Μυκόνου, όπως είναι το Super Paradise, το Paradise, το Αγράρι, η Παράγκα και η Ελιά, από τον Πλατύ Γιαλό θα έχετε την ευκαιρία να νοικιάσετε μια βάρκα ή ένα θαλάσσιο ταξί για να σας μεταφέρει εκεί εύκολα και γρήγορα.

Ψαρρού
Η παραλία Ψαρρού θα κλέψει την καρδιά σας από την πρώτη στιγμή με τη μεγάλη χρυσαφένια άμμο, την έντονη ατμόσφαιρα και τα λαμπερά σμαραγδένια της νερά! Ίσως η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου—και μια ανάσα από το Petinos Beach—η Ψαρρού είναι ένα εξαιρετικό μέρος για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, αλλά και για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Εκτός από τις μοναδικές υδάτινες δραστηριότητες, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε νόστιμες γαστρονομικές προτάσεις και μοναδικά κοκτέιλ στα μπαρ και εστιατόρια που βρίσκονται στην παραλία, συμπεριλαμβανομένου και του περίφημου Nammos.

Παράγκα
Ξεπροβάλλοντας ανάμεσα από τις παραλίες Πλατύς Γιαλός και Paradise, η Παράγκα είναι μια μικρή ειδυλλιακή παραλία που προσφέρει ψιλή άμμο, διάστικτη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, κρυστάλλινα νερά και μια σειρά από εστιατόρια και beach bar για φαγητό, ποτό και χορό—με το Scorpios να είναι το πιο διάσημο. Εδώ, θα ανακαλύψετε ένα συναρπαστικό καλοκαιρινό σκηνικό για να χαλαρώσετε και να περάσετε υπέροχα με την παρέα σας.

Paradise
Ευλογημένη με μια μεγάλη έκταση ψιλής άμμου, περιτριγυρισμένη από τα αστραφτερά νερά του Αιγαίου, η κοσμοπολίτικη παραλία Paradise είναι από αυτά τα μέρη που απλά δεν πρέπει να χάσετε στη Μύκονο! Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες και φυσικά, μια πληθώρα από δημοφιλή beach bar και club, όπως είναι τα Tropicana, Cavo Paradiso και Paradise Club, όπου θα χορεύετε όλη νύχτα υπό τους ρυθμούς ξεσηκωτικής μουσικής.
Mykonos Hotel | Boutique Hotel Mykonos
FOLLOW US
Follow us on Facebook Follow us on instagram Find us on Pinterest
Πλατύς Γιαλός - 84600
Μύκονος, Κυκλάδες, Ελλάδα
MHTE: 1173K014A0127500
© 2024 Petinos Beach Hotel Mykonos. All rights reserved. | Πολιτική Προστασίας