ΜΥΚΟΝΟΣ
 
Εμπειρίες
Θέλετε να εμπλουτίσετε τη συνολική εμπειρία των διακοπών σας με συναρπαστικές δραστηριότητες και εξατομικευμένες εκδρομές στους θησαυρούς της Μυκόνου; Η φιλική ομάδα concierge του Petinos Beach Hotel θα είναι στη διάθεσή σας για να προτείνει και να οργανώσει εμπειρίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, διασφαλίζοντας πως οι διακοπές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι γεμάτες από χαρούμενες αναμνήσεις.
2
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τη Μύκονο είναι να πλεύσετε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, και η ομάδα μας μπορεί να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να απολαύσετε μια υπέροχη θαλασσινή εκδρομή  με ένα πολυτελές γιοτ ή καταμαράν. Νιώστε τη θαλασσινή αύρα να χαϊδεύει το δέρμα σας, θαυμάστε τα χρώματα και τα σχήματα των φυσικών τοπίων της Μυκόνου, απολαύστε τις καταδύσεις στα γαλανά νερά της θάλασσας και κάντε ηλιοθεραπεία ανενόχλητοι σε απομονωμένες παραλίες.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε το αυθεντικό μυκονιάτικο πνεύμα, είναι να αξιοποιήσετε τις ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχουμε, ή εναλλακτικά να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ή ATV και να εξερευνήσετε τα γραφικά χωριά του νησιού, τις γραφικές εκκλησίες και τα μοναδικά ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα. 

Όσο για τους επισκέπτες μας που απολαμβάνουν έναν καλό περίπατο στη φύση, η πεζοπορία στο γραφικό χωριό Άνω Μερά που βρίσκεται κοντά στο Petinos Beach Hotel, είναι απαραίτητη. Θαυμάστε την εκπληκτική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του χωριού και παρατηρήστε πόσο υπέροχα συνδυάζεται με την πανέμορφη φύση που το περιβάλλει. Όταν βρεθείτε εκεί, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε μια εντυπωσιακή εκκλησία του 16ου αιώνα, την Παναγία Τουρλιανή, και να μάθετε τα πάντα για την εντυπωσιακή ιστορία της. Οι πιο συναρπαστικές διακοπές σας περιμένουν στη Μύκονο, ετοιμάστε τις αποσκευές σας και απολαύστε τη Μυκονιάτικη ζωή στο έπακρο!
Mykonos Hotel | Boutique Hotel Mykonos
FOLLOW US
Follow us on Facebook Follow us on instagram Find us on Pinterest
Πλατύς Γιαλός - 84600
Μύκονος, Κυκλάδες, Ελλάδα
MHTE: 1173K014A0127500
© 2024 Petinos Beach Hotel Mykonos. All rights reserved. | Πολιτική Προστασίας